Van harte welkom op kinkoo.be!

Kinkoo werd opgericht door Gwenda Dispersyn met als doel eenvoudige maar doeltreffende oosterse geneeswijzen beschikbaar te maken voor jong en oud, en dat op een kwalitatieve en wetenschappelijk onderbouwde manier.

Shiatsu en Yoga zijn aanvullende geneeswijzen die, wanneer juist toegepast een belangrijke invloed kunnen hebben op je gezondheid, en zijn een ultieme aanvulling op een gezonde levensstijl.

Gwenda is Doctor in de Wetenschappen en heeft jarenlang in de farmaceutische industrie gewerkt, alvorens zich toe te leggen op Shiatsu en Yoga. Dankzij haar opleiding en ervaring is zij uitermate geschikt om u op een professionele manier te helpen.

 
contact info:
Kinkoo
Klaproosstraat 50
2340 Beerse

Info & afspraken
tel: 014/71.41.04
GSM: 0497/556.357

email
info@kinkoo.be

links:
www.shiatsu.be
www.lifeforceshiatsu.com
www.kinderkampcarpediem.be
www.kimura.be
www.sadhana.ssr.be
www.kenaz.org
www.jvanrooij.be
www.d-d-d.be
www.gensen.eu
www.youngliving.commailto:info@kinkoo.be?subject=http://www.shiatsu.behttp://www.lifeforceshiatsu.comhttp://www.kinderkampcarpediem.behttp://www.kimura.behttp://www.sadhana.ssr.behttp://www.kenaz.orghttp://www.jvanrooij.behttp://www.d-d-d.behttp://www.gensen.eu/http://www.youngliving.com/shapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5shapeimage_1_link_6shapeimage_1_link_7shapeimage_1_link_8shapeimage_1_link_9shapeimage_1_link_10
Welkom bij Kinkoo Shiatsu & Yoga
© 2009-2016 G. Dispersyn - Alle rechten voorbehouden
Kinkoo op FaceBook !
Klik hierhttp://kinkoo.be/kinkoo.be/kinkoo.html#widget2